Verschil tussen kopen en leasen

Veel mensen denken dat het leasen van een auto duurder is dan in één keer een grote investering te doen door de auto direct te kopen. Echter brengt een Financial Lease auto veel voordelen met zich mee, waardoor je als ondernemer uiteindelijk meer geld overhoudt om in het bedrijf te investeren.

Voordelen van Financial Lease voor de klant

Wij informeren de klant graag over de mogelijkheden van Financial Lease voor ondernemers. Zelf de klant van informatie voorzien? Gebruik onderstaande voordelen van Financial Lease voor ondernemers om de klant te helpen bij het maken van zijn of haar keuze.

Profiteer van fiscale voordelen zoals investeringaftrek, renteaftrek en afschrijving

Bepaal zelf de looptijd van het contract en de hoogte van de termijnen

Behoud het vermogen binnen de onderneming

Recht op terugvordering van de btw

Acceptatie zonder jaarcijfers mogelijk

Overeenkomsten tussen kopen en leasen

Een aanvraag indienen bij Financial Lease Partner gaat vaak sneller dan bij de captive. Het is bij ons niet nodig om een ondernemersplan aan te leveren en zelfs startende ondernemers kunnen een Financial Lease auto rijden zonder jaarcijfers. Bij ons hoef je niet anderhalve week te wachten op een goedkeuring; dit is vaak al binnen één dag geregeld. Wij hebben direct contact met diverse banken waardoor wij snel kunnen schakelen en jij de klant niet kwijtraakt aan een andere partij.

Voordelen voor verkopers op een rijtje:

Voordelen van Financial Lease Partner voor verkopers

Zowel bij een auto kopen als een auto leasen is de ondernemer direct eigenaar van het voertuig. Met Financial Lease is de bank juridisch eigenaar (de auto geldt als onderpand) en is de ondernemer economisch eigenaar. Als eigenaar van de auto profiteer je van vele fiscale voordelen. Hierdoor is Financial Lease voordeliger dan bijvoorbeeld Operational Lease, waarbij de leasemaatschappij eigenaar blijft van de auto. Net als bij een gekochte auto bepaalt de ondernemer zelf waar het onderhoud wordt gedaan, waar de verzekering wordt ondergebracht en hoeveel kilometers er met de auto wordt gereden.

Een afkeuring krijgt bij ons 9 van de 10 keer wél een goedkeuring waardoor jij je targets behaalt

Behoud van volledige winstmarge

Persoonlijk contact met een van onze ervaren lease adviseurs

Zonder extra inzet: wij verzorgen alle administratie voor het leasecontract

Gratis adverteren van de autovoorraad op FinancialLease.nl

Verdien provisie en/of Bol.com bonnen bij ieder uitbetaald contract

Direct een Financial Lease aanvraag doen

Financial Lease Partner staat dagelijks klaar voor verkopers die een Financial Lease aanvraag willen indienen voor hun klant in de showroom. Deze aanvragen worden opgepakt door een ervaren team van lease adviseurs; snelheid, professionaliteit en klantvriendelijkheid zijn onze kernwaarden.

Neem contact op met onze lease adviseurs via 085 043 17 77 of dien online een aanvraag in: