Zo werkt een aanvraag

Heb je een zakelijke klant in de showroom? Bied dan Financial Lease aan! De voordelen van Financial Lease zijn voor ondernemers zo interessant, dat je sneller de auto zult verkopen. Zodra je een Financial Lease aanvraag voor de klant bij ons indient, doorlopen wij de volgende stappen.

Stap 1 Aanvraag indienen

Vul samen met de klant het aanvraagformulier in. Hulp nodig of vragen bij de aanvraag? Bel dan naar 085-0431777 of mail naar verkoop@financiallease.nl.

Stap 2 Het voorstel

De Financial Lease aanvraag wordt aangeboden bij een aantal grote onafhankelijke banken waarmee wij al jaren samenwerken. Hierdoor kunnen wij snel een zeer passend voorstel aanbieden. In 9 van de 10 gevallen kunnen wij dezelfde dag nog een voorstel doen.

Stap 3 Het contract

Gaat de klant akkoord met het voorstel? Dan zijn er extra klantgegevens benodigd om het contract in orde te maken. Zodra wij deze hebben ontvangen, wordt het contract opgemaakt en kunnen jullie beiden tekenen.

Stap 4 De betaling

Nadat wij alle documentatie retour hebben ontvangen, wordt het contract aan het autobedrijf uitbetaald. Let op! De klant zorgt zelf voor de aanbetaling.

Stap 5 Provisie

Contract gesloten? Dan ontvang je provisie! Maandelijks wordt het provisiebedrag van alle contracten die je bij Financial Lease Partner hebt ondergebracht uitbetaald. Hoe meer aanvragen je bij ons indient, hoe sneller dit bedrag oploopt.

SAMENWERKEN MET FINANCIALLEASE.NL

Wist je dat wij meer samenwerkingsmogelijkheden hebben?
Wij kunnen jouw voorraad namelijk ook GRATIS adverteren.